De eerste training en de eerste oefenwedstrijden van de voorbereiding van Heracles Almelo op het seizoen 2020-2021 zijn bekend. Op maandag 20 juli zal het team van trainer Frank Wormuth om 10.00 uur starten met de eerste training van 2020-2021. De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding zal gespeeld worden op zaterdag 1 augustus. Deze zal om 20.00 uur in Groningen tegen FC Groningen gespeeld worden en wordt tevens live uitgezonden op FOX Sports.

  • zaterdag 1 augustus 2020 om 20.00 uur
    FC Groningen ā€“ Heracles Almelo (LIVE op FOX Sports)
  • zondag 9 augustus 2020 om 16.45 uur
    Heracles Almelo ā€“ PEC Zwolle (LIVE op FOX Sports)
  • zaterdag 15 augustus 2020 om 13.00 uur
    Heracles Almelo ā€“ Go Ahead Eagles

EERSTE TRAINING OP 20 JULI

De selectie van Heracles Almelo zal tijdens de eerste training van het seizoen trainen in het nieuwe thuisshirt van 2020-2021. Ook zal die eerste training voor beperkt publiek beschikbaar zijn uitsluitend voor seizoenkaarthouders en sponsoren. Hiervoor valt een plek uit te zoeken op de tribune. De (gratis) kaartverkoop en bijbehorende informatie verschijnt op maandag 13 juli. Voor deze reservering van stoelen geldt: vol = vol.

VOOR PUBLIEK TOEGANKELIJK?

In het betaald voetbal kunnen de clubs onder voorwaarden weer publiek toelaten. Omdat de bezoekers in en om het stadion onderling 1,5 meter afstand moeten houden, hebben de stadions een sterk beperkte capaciteit. De KNVB gaat op 8 juli protocollen voor de invulling van beperkt publiek verstrekken richting clubs.

Ook voor de oefenwedstrijden geldt dat wij aan het kijken zijn hoe wij seizoenkaarthouders en sponsoren toe kunnen laten bij de bovengenoemde oefenwedstrijden die thuis gespeeld worden. Meer informatie volgt in de komende weken op onze kanalen.

ONS VOETBAL KOMT TERUG. HET BEGINT WEER!

Waar wij over onze club slechts konden dromen
Zouden we toch zo graag weer in ons thuis samenkomen

Die tijd lijkt dan nu toch eindelijk aan te breken
Man, wat hebben we daar met zā€™n allen naar uitgekeken

Samen zullen we sterker dan ooit herrijzen uit deze stop
Wat er ook zal gebeuren, deze club staat bij ons voorop

šŸ’™āš«āšŖ