Personal Boxing is vanaf vandaag eSupplier van Heracles eSports. Mentale kracht is één van de belangrijkste succesfactoren van eSports. Je moet je kunnen concentreren, positief blijven en met tegenslagen kunnen omgaan. Bewegen en sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar is ook goed voor je mentale staat. Zo heeft beweging een gunstig effect op je zelfvertrouwen en je energieniveau. Personal Boxing gaat Heracles eSporter Bryan Hessing intensief begeleiden.

Bryan Hessing: ”Ik heb er enorm veel zin zin! Zowel fysiek als mentaal gaat mij dit enorm helpen in mijn ontwikkeling als eSporter van Heracles Almelo. Deze samenwerking bevestigt nogmaals dat Heracles eSports een gezonde lifestyle erg belangrijk vindt.”

PERSONAL BOXING

Bij Personal Boxing staat persoonlijke aandacht centraal. Zij vinden dat iedereen persoonlijk aandacht en structuur nodig heeft, als het om sporten gaat. Hierdoor zul je veel sneller vooruitgang boeken en je doelstellingen behalen. Zij bieden één op één bokstrainingen aan, maar je kunt er ook voor kiezen om met zijn tweeën lessen te volgen of in een kleine groep van 4 personen.

Nederlands Kampioen Boksen, Gökhan Gedik, is een ervaren en deskundige trainer. Zijn begeleiding bestaat uit veel aandacht voor het juist uitvoeren van de oefeningen, conditie verbeteren en grenzen verleggen. Hij zal ervoor zorgen dat Bryan Hessing maximaal rendement haalt uit zijn Personal Training. Tijdens elke training wordt hij weer opnieuw uitgedaagd om alles eruit te halen en om zijn technieken te verbeteren.