Samen met innovatiepartners Hogeschool Saxion en Universiteit Twente, Thales, Nedap, Sports Alliance en beveiligingspartner RJ Safety & Security onderzoekt Heracles Almelo hoe het op verantwoorde wijze Erve Asito zo goed mogelijk kan vullen binnen de coronamaatregelen van de overheid.

Tijdens de eerste sessie lieten deelnemers vanuit hun expertise zien wat er mogelijk is om het stadion op een veilige manier te vullen en de publieksstromen zo goed mogelijk te leiden. Allerlei innovatieve mogelijkheden op het gebied van logistiek, crowd management en veiligheid kwamen ter sprake. Bij de oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen kunnen tests worden verwacht, zodat Heracles Almelo er klaar voor is om toeschouwers te ontvangen wanneer de Eredivisie weer van start gaat.

Tijdens het vervolg op deze eerste sessie zal Heracles Almelo met de verschillende partijen een verdiepingsslag maken om te komen tot een goed plan. Heracles Almelo wil immers niets liever dan alle trouwe supporters en sponsoren van de club op hun vertrouwde plek in het stadion ontvangen.

New call-to-action