Jesper Drost gaat zijn carrière vervolgen bij PEC Zwolle. De aanvallende middenvelder die al eerder onder contract stond bij de club uit Zwolle tekent daar een contract voor een jaar met een optie voor nog een seizoen. De 27-jarige Drost werd eind augustus 2018 overgenomen van FC Groningen. Hij tekende destijds een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen. Die optie is niet gelicht.

Jesper Drost kwam in zijn eerste seizoen 2018/2019 tot 24 officiële wedstrijden voor Heracles Almelo waarin hij twee doelpunten wist te maken. De play-off wedstrijd tegen FC Utrecht voor Europees voetbal bleek de laatste te zijn, want zijn tweede seizoen in Almelo was minder gelukkig. Hij raakte in de voorbereiding geblesseerd aan zijn knie, werd vervolgens half september geopereerd en speelde dit seizoen geen minuut meer in het zwart-witte shirt. Drost is slechts net van de knieblessure hersteld en ziet bij PEC Zwolle de ideale uitdaging om weer aan spelen toe te komen.