YES! WE MOGEN WEER VOETBALLEN!

Heb jij al plannen deze zomer? Wij hebben goed nieuws! In de zomervakantie worden er weer gave Heracles Soccer Camps georganiseerd voor alle jongens en meiden van 6 t/m 15 jaar. Vanwege de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid zijn er per editie 56 plaatsen beschikbaar. Heb jij je al ingeschreven? Kijk op www.heracles.nl/soccercamps voor meer informatie en om je aan te melden!

Tijdens een Heracles Soccer Camp staat voetbal 3 dagen (tussen 8.30 uur – 14.30 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

HERACLES SOCCER CAMPS – ZOMER 2020

  • Oranje Nassau – 6,7,8 juli
  • Erve Asito – 5,6,7 augustus
  • RKSV NEO Borne – 12,13,14 augustus

WAT KAN JE VERWACHTEN?

  • Je eigen Heracles Soccer Camps tenue
  • Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
  • Begeleiding van gekwalificeerde trainers
  • Heracles Soccer Camps medaille 
  • Kans op leuke voetbalprijzen 

Ga snel naar www.heracles.nl/soccercamps en schrijf je in!

KOM JIJ NAAR EEN HERACLES SOCCER CAMP DEZE ZOMERVAKANTIE?