De Walking footballers en footballsters van Gold Stars Heracles hebben een nieuwe trainer: Jos van der Veen.

De 31-jarige Van der Veen is ook hoofdtrainer van het Doetinchemse DZC’68. Eerder was hij hoofdtrainer van DETO, waarmee hij in 2018 promoveerde naar de Hoofdklasse. Als jeugdspeler maakte hij ooit onderdeel uit van de jeugdopleiding van Heracles Almelo.

Van der Veen heeft al enige ervaring met Walking Football. Zo stond hij aan de basis van het Walking Football in Enschede en viel hij bij de Gold Stars Heracles al eens in voor trainer Jeroen Burghout, die nu naar SC Cambuur vertrekt.

“Tijdens het eerste contact was ik gelijk enthousiast”, geeft Van der Veen aan. “De Gold Stars Heracles zijn op een dusdanige professionele manier georganiseerd dat ik me daar graag aan verbind. Ik kijk er naar uit om wekelijks met deze voetballiefhebbers op het veld te staan. Voor mij persoonlijk is het weer een nieuwe uitdaging op het gebied van voetbal. Daarbij ben ik ook benieuwd naar de samenwerking met deze doelgroep.”

Namens de Gold Stars Heracles laat bestuurslid voetbalzaken Rein Vos weten blij te zijn met de komst van de ‘jonge en enthousiaste’ Van der Veen.

Van der Veen (midden) gaat aan de slag bij de Gold Stars Heracles.