Lucas Schoofs blijft Heraclied. De 23-jarige middenvelder en Heracles Almelo hebben overeenstemming bereikt over een nieuw eenjarig contract. In de overeenkomst is een optie opgenomen voor nog een seizoen.

Schoofs: “Ik voel me goed in Almelo en bij deze club. Ik ben dan ook heel blij met dit nieuwe contract. Vlak voordat de competitie tot zijn einde kwam heb ik mijn debuut mogen maken, uit tegen ADO Den Haag. Dat smaakte naar meer. Mijn doel is dan ook nog meer van mezelf te laten zien.”

Technisch directeur Tim Gilissen: “Vorig jaar september is Lucas bij de club gekomen. Bij ons heeft hij na lang blessureleed de draad weer opgepakt. Wij geloven dat er nog rek zit in zijn kunnen en dat hij dit tweede jaar kan gebruiken om dat te bewijzen. Los daarvan is Lucas een goede prof, daarin is hij een voorbeeld.”