Vanaf donderdag 18 juni 10.00 uur zijn alle vrijgekomen stoelen beschikbaar voor seizoenkaarthouders. Achter de schermen wordt vandaag (woensdag) gewerkt aan het omzetten van de plaatsen die door seizoenkaarthouders niet zijn verlengd.

Seizoenkaarthouders hadden tot en met dinsdag 16 juni om te verlengen met 5% vroegboekkorting en het behoud van eigen plek. Meer dan vijfduizend Heraclieden maakten hiervan gebruik, een geweldig aantal. Plaatsen van seizoenkaarthouders die niet hebben verlengd of die zijn verhuisd, waren tot en met dinsdagavond gereserveerd. Donderdagochtend vallen deze dus vrij en zijn ze beschikbaar voor nieuwe seizoenkaarthouders of seizoenkaarthouders die willen verhuizen.

De FanServiceShop is donderdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Telefonisch is de club, afhankelijk van de drukte, bereikbaar via 0546-817070. Het is niet mogelijk stoelen te reserveren vóór donderdag 10.00 uur.