Wim Samsen stopt per 1 juli als bestuurslid van Heracles Almelo. Daarmee komt een einde aan een periode van veertien productieve jaren. Samsen trad op 1 juli 2006 toe tot het bestuur van de club.

“Ik kijk terug op een prachtige tijd”, vertelt Samsen. “Vlak na het kampioenschap in de Eerste Divisie trad ik toe tot het bestuur. In al die jaren heeft de club een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen op sportief, maar ook op commercieel vlak. Dat we een professionele commerciële organisatie hebben neergezet maakt me trots. Het is iets wat we samen hebben bereikt en waar ik met groot genoegen op terugkijk. Ik ben blij dat ik veertien jaar lang onderdeel uit heb mogen maken van deze club en zie dit als een goed moment om afscheid te nemen als bestuurslid.”

Voorzitter Hans Bredewoud: “Wim heeft veel voor Heracles Almelo betekend. Als bestuurslid met de portefeuille commerciële zaken heeft hij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de groei van de club op commercieel vlak. Wij zijn Wim ontzettend dankbaar voor zijn jarenlange inzet en toewijding. Zodra de mogelijkheden er weer zijn, zullen we een passend afscheid organiseren.”