Op donderdag 28 mei stond de online editie van de Asito Open op het programma. Door het Coronavirus werd de offline editie helaas afgelast. Mika Compen won na een spannende finale de Asito Open: Online.

124 deelnemers deden mee met de Asito Open: Online. Mika Compen schakelde in de kwartfinale knap Ward van de Coolwijk (Heracles eTalent) uit op weg naar de finale. De andere finalist was Omer Dahir, winnaar van het Stay At Home Tournament I. Hij schakelde Milan Plevier (Heracles eTalent) uit. In de finale was Mika Compen te sterk voor Omer Dahir, hij won uiteindelijk de finale met 2-1.

Top 4

Winnaar: Mika Compen (Apple Airpods 2 met oplaadcase)
2e plaats: Omer Dahir ( 6.800 FIFA-punten)
3e plaats: Ali Sayan (BIGBEN PS4 Mono Headset)
4e plaats: Lucas Jansen (XL IF-Card Cyriel Dessers)

De prijzen werden mede mogelijk gemaakt door onze trotse hoofdsponsor Asito.

Voorrang willen hebben bij alle FIFA-toernooien van Heracles eSports? Word lid van #TeamZwartWit!