De eDivisie is op de zesde plek geëindigd in de ‘Stay2Score’ competitie. Met drie punten achterstand op de eSerie A TIM kwam de eDivisie net tekort voor plaatsing voor de halve finale. Uiteindelijk kroonde eLaLiga Santander zich als winnaar.

Bryan Hessing en Silvester van der Water moesten het in speelronde 5 en 6 opnemen tegen België en Oostenrijk. Silvester van der Water was dé man tegen de zuiderburen. Hij won met maar liefst 8-0(!) van Kylian Hazard, voetballer van Cercle Brugge. In de wedstrijd tegen Oostenrijk won Bryan Hessing met 1-0 van de eSporter van FK Austria Wien. Echter moest Silvester het onderspit delven tegen Ione Cabrera van WSG Swarovski Tirol.

Uitslagen speelronde 5 & 6
Bryan Hessing/Silvester van der Water 9-3 België
Bryan Hessing/Silvester van der Water 2-5 Oostenrijk

Tijdens dit toernooi vormde Heracles Almelo samen met PEC Zwolle een team. Zij behaalden in deze competitie ook vier punten. Hierdoor eindigt de eDivisie op de zesde plek.

Bekijk hieronder de samenvattingen van beide wedstrijden.

Samenvatting speelronde 5 vs. België
Samenvatting speelronde 6 vs. Oostenrijk