In de laatste twee speelrondes van de FANdivisie waren FC Emmen en FC Utrecht de tegenstanders van Heracles eSports. Alle clubs (exclusief FC Utrecht) stonden allen dicht bij elkaar. Goede resultaten zouden dus nodig zijn om de tweede plek vast te houden.

Maar: de vertegenwoordigers van Heracles Almelo stonden niet op scherp. Er werd helaas met ruime cijfers verloren van FC Emmen (1-5) en FC Utrecht (0-7). Door de uitslagen van andere wedstrijden is Heracles Almelo op een derde plek geëindigd. PSV eindigde dankzij een beter doelsaldo op de tweede plek. FC Utrecht was na 8 wedstrijden al kampioen én VVV-Venlo eindigde op de laatste plek.

Wil jij niks missen van Heracles eSports? Volg Heracles eSports op Instagram en abonneer op het YouTube-kanaal!

Hieronder kun jij de wedstrijden in zijn geheel bekijken.