Woensdag 20 mei 2020 organiseert Asito Almelo de eerste Asito Cleanup Day. Schoonmaakkrachten gaan in een straal van 1 kilometer rondom het nieuwe hoofdkantoor van Asito en het stadion van Heracles Almelo zwerfafval opruimen. Ze doen dit samen met onder andere Robin Pröpper, Bryan Hessing en andere spelers en medewerkers van Heracles Almelo.

In een straal van één kilometer rondom Erve Asito gaan schoonmaakkrachten van Asito samen met spelers Robin Pröpper, Silvester van der Water en Koen Bucker, eSporter Bryan Hessing en medewerkers van Heracles Almelo woensdag zwerfvuil opruimen. Ook Remko Stolk, commercieel directeur van Asito helpt een handje. Ze zorgen er hier mee voor dat onder meer de parkeerplaatsen van Erve Asito, ZGT en Woonboulevard Almelo opgeruimd worden.

Een groep schoonmaakmedewerkers die momenteel thuis zit door een tijdelijke sluiting van panden of afschaling van uren in verband met de coronacrisis, zet zich op deze manier in zodat we samen weer schoon kunnen opstarten.

Woensdag 20 mei 2020 zal er zwerfvuil worden opgeruimd tussen 9.00 en 16.00 uur, daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen.