Heracles Almelo is het virtuele Europese toernooi Stay2Score moeizaam begonnen. Na twee speelrondes hebben Bryan Hessing en zijn teamgenoot Silvester van der Water één punt gepakt.

De eerste wedstrijd tegen Italië leverde meteen veel doelpunten op. In totaal werden er 10(!) doelpunten gescoord, gelijk verdeeld over beide ploegen. Van der Water speelde tegen een voetballer van ACF Fiorentina. Helaas kreeg hij tien minuten voor tijd de gelijkmaker tegen. Daarom eindigde de wedstrijd tegen Italië in een gelijkspel.

Bryan Hessing speelde in de wedstrijd met Polen tegen de eSporter van Wisła Kraków. Hij won deze wedstrijd met 2-0. Van der Water mocht het opnemen tegen een Poolse eSports commentator. Helaas verloor hij deze met 5-0.

Uitslagen speelronde 1 & 2
Bryan Hessing/Silvester van der Water 5-5 Italië
Bryan Hessing/Silvester van der Water 2-5 Polen

Na twee speelrondes staat de eDivisie op een 4e plaats in de competitie. Deze plek geeft recht op de halve finales. Zondag en dinsdag vertegenwoordigt PEC Zwolle de eDivisie. Heracles Almelo speelt volgende week woensdag en vrijdag tegen België en Oostenrijk.

Bekijk hieronder de samenvattingen van beide wedstrijden.

Samenvatting speelronde 1 vs. Italië
Samenvatting speelronde 2 vs. Polen