Heracles Almelo heeft met verdriet kennis genomen van het overlijden van oud-speler Frans Hulshof. Hij verdedigde in de tweede helft van de jaren vijftig en begin jaren zestig de kleuren van Heracles Almelo. Hulshof is afgelopen week op 84-jarige leeftijd overleden.

Frans Hulshof rechtsonder op de teamfoto.

Hulshof doorliep de jeugd van Heracles Almelo en schopte het tot het eerste elftal. Daar speelde de middenvelder samen met spelers als Henk ten Brink, Steve Mokone en Joop Schuman. In de seizoenen 1956-1957 en 1957-1958 kwamen ze uit in de Tweede Divisie. Hulshof en zijn teamgenoten schreven in 1958 geschiedenis door kampioen van de Tweede Divisie te worden. En ook in het seizoen dat Heracles Almelo zich tot kampioen van de Eerste Divisie kroonde (1961-1962) maakte Hulshof onderdeel uit van het team.

Heracles Almelo wenst de nabestaanden van Hulshof veel sterkte met het verlies.