Vanaf het moment dat het mogelijk is om je seizoenkaart te bestellen loopt het storm. Op de eerste dag van de campagne werden al duizend kaarten verlengd of nieuw afgenomen. Om zo veel mogelijk Heraclieden te overtuigen juist nu een seizoenkaart te nemen, belden afgevaardigden van de supportersverenigingen VAK`74, Hart voor Heracles, Locals1903, BWA Vriezenveen en BiancoNero afgelopen dinsdag op eigen initiatief met medesupporters. De boodschap: Steun de club. Bestel nu je seizoenkaart.

Het idee ontstond bij de supportersverenigingen. Samen met de club is vervolgens een belteam geformeerd en zijn faciliteiten geregeld. Ook personeelsleden van de club meldden zich aan om onderdeel uit te maken van het belteam. De aftrap was dinsdagmiddag, maar ook in de komende periode zal gebeld blijven worden.

Heracles TV maakte een reportage van de eerste belronde. Deze reportage is hieronder te bekijken Γ©n zie je donderdagavond in Heracles TV op FOX Sports. In die uitzending ook een reportage over de rondrit van de spelersbus dinsdagochtend en de eerste reacties van supporters die verlengden in de FanServiceShop.

Heracles TV zie je donderdagavond om 18.00 uur op FOX Sports 1, om 19.40 op FOX Sports 3 en om 23.00 uur op FOX Sports 2.


𝘞𝘒𝘡 𝘦𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘻𝘒𝘭 𝘨𝘦𝘣𝘦𝘢𝘳𝘦𝘯,
D𝘦𝘻𝘦 𝘀𝘭𝘢𝘣 𝘴𝘡𝘒𝘒𝘡 𝘣π˜ͺ𝘫 𝘰𝘯𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘰𝘱.