Een ongekend mooi bericht: op de eerste dag van de seizoenkaartverkoop hebben duizend Heraclieden hun seizoenkaart verlengd of een nieuwe besteld. Ter vergelijking: afgelopen seizoen werd het aantal van duizend in iets meer dan een week bereikt. We zijn als club ontzettend dankbaar voor de support en trots op de enorme toewijding van onze fans.

Supporters hebben sinds dinsdagochtend 9.00 uur de mogelijk om te verlengen. Vlak voor middernacht werd de duizend bereikt. Verlengen en bestellen gebeurde dinsdag massaal online, maar ook in de FanServiceShop die weer geopend is. Dinsdagochtend reed de spelersbus langs bij een aantal supporters die al verlengd hadden. Later op de dag vormden afgevaardigden van alle supportersverenigingen en personeelsleden van Heracles Almelo een belteam om (mede)supporters te vragen hun seizoenkaart te verlengen.

Maar liefst 85% van de seizoenkaartverlengers heeft aangegeven geen tegemoetkoming te willen voor de gemiste wedstrijden in het afgelopen seizoen. Een heel mooi signaal. We hebben zelfs berichten ontvangen van supporters die naast het verlengen van hun seizoenkaart nog een vrije donatie willen doen. We gaan dat technisch mogelijk proberen te maken.

𝘞𝘒𝘡 𝘦𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘻𝘒𝘭 𝘨𝘦𝘣𝘦𝘢𝘳𝘦𝘯,
D𝘦𝘻𝘦 𝘀𝘭𝘢𝘣 𝘴𝘡𝘒𝘒𝘡 𝘣π˜ͺ𝘫 𝘰𝘯𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘰𝘱.