Tim Breukers verlengt zijn verblijf bij Heracles Almelo. De verdediger heeft zijn contract bij de club met een jaar verlengd. De 32-jarige Oldenzaler staat al sinds 2015 bij Heracles Almelo onder contract en speelde ook tussen 2007 en 2012 voor de club.

“Eigenlijk ben ik al vanaf 2007 Heraclied en ik ben blij dat dit zeker nog een jaar zo blijft. De weg naar Almelo is sinds die eerste jaren hetzelfde gebleven en ook de clubcultuur is onveranderd, maar verder is de club in alle facetten doorgegroeid. Daar gaan we met z’n allen mee verder, we hopen komend seizoen met ondersteuning van onze supporters weer te knallen!”

Technisch directeur Tim Gilissen: “De contractverlenging van Tim past mooi in het rijtje van Robin Pröpper en Michael Brouwer, van wie we afgelopen week hun langere verblijf konden melden. Het past binnen het raamwerk waar we aan werken voor komend seizoen. Tim is een van onze sterkhouders, zowel op het veld als in de kleedkamer. Bovendien is hij een jongen uit de regio en kent hij de club als geen ander.”

In zijn twee periodes bij Heracles Almelo speelde Breukers 278 officiële wedstrijden. De verdediger scoorde vier keer en gaf vijftien assists.