Een prachtig initiatief van onze supportersverenigingen zaterdagavond. In een uitgebreide post op social media roepen VAK`74, Hart voor Heracles, Locals1903, BWA Vriezenveen en BiancoNero alle supporters op om vanaf komende dinsdag hun seizoenkaart te verlengen.

Klik in onderstaand vak of op deze link om de volledige boodschap te lezen.

π™€π™šπ™£ π™₯π™§π™–π™˜π™π™©π™žπ™œπ™š π™—π™€π™€π™™π™¨π™˜π™π™–π™₯ 𝙫𝙖𝙣 𝙖𝙑 π™€π™£π™―π™š 𝙨π™ͺπ™₯π™₯π™€π™§π™©π™šπ™§π™¨π™«π™šπ™§π™šπ™£π™žπ™œπ™žπ™£π™œπ™šπ™£ ⚫️βšͺοΈπŸ’™OPROEP: verleng jouw seizoenkaart vanaf dinsdag 12 mei…

Geplaatst door Heracles Almelo op Zaterdag 9 mei 2020

Vanaf dinsdag is het mogelijk je seizoenkaart te verlengen. In de loop van die dag wordt alle informatie gepubliceerd op onze kanalen en worden seizoenkaarthouders per mail geΓ―nformeerd.