Door de sluiting van de horeca, zitten de horecazaken in Almelo tijdelijk zonder inkomsten. Om de Almelose horeca een hart onder de riem steken organiseert het initiatief Steun Horeca Almelo vrijdagavond een livestream met verschillende DJ’s vanaf het veld van Erve Asito.

Heracles Almelo omarmt de actie van Steun Horeca Almelo en stelt het stadion beschikbaar voor dit hartverwarmende initiatief. Het wordt een speciale avond waarbij DJ’s uit de regio een set gaan draaien die jij live vanuit je woonkamer kunt bekijken en beluisteren.

De livestream begint om 19.00 uur en eindigt om 00.00 uur.

Steun Horeca Almelo roept op om voor jouw favoriete horecazaak in Almelo een waardebon te kopen. Zo heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan! Kijk op de website voor alle informatie.

De organisatie en de DJ’s werken binnen alle maatregelen die gelden rondom het coronavirus. De liveset is niet toegankelijk voor publiek.