Zeven jaar nadat hij zijn eerste contract bij Heracles Almelo tekende, gaat doelman Michael Brouwer voor een nieuwe termijn van drie seizoenen. De 27-jarige doelman en Heracles Almelo hebben een nieuwe langdurige overeenkomst getekend.

“Ik voel me hier thuis”

Michael brouwer

“Ik voel me hier thuis”, vertelt Brouwer. De goalie is trots dat hij opnieuw voor langere tijd aan Heracles Almelo verbonden blijft. “Hier spreekt van beide kanten veel vertrouwen uit. Ik ben blij en kijk enorm uit naar de komende drie jaar.”
 
Technisch directeur Tim Gilissen: “We weten dat we met Michael een betrouwbare doelman in huis hebben die goed past bij de club en binnen het team. Na al die jaren is Michael een van de vaste gezichten binnen de selectie geworden. Hij weet wat hier gevraagd wordt en kan dit ook overdragen op anderen.”
 
Brouwer debuteerde op dinsdag 25 september 2018 voor Heracles Almelo in de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch. Zijn Eredivisiedebuut volgde korte tijd later in een uitwedstrijd tegen Vitesse. Sindsdien maakte Brouwer nog vijf keer zijn opwachting in een officieel duel.