Deze week stond speelronde 5 en 6 van de FANdivisie op het programma. Heracles Almelo mocht het dit keer opnemen tegen koploper FC Utrecht en Fortuna Sittard.

In de dertigste minuut kwam FC Utrecht op een 0-1 voorsprong door een foute pass achterin. In de 61e minuut scoorde FC Utrecht uit een counter de 0-2. Heracles Almelo kwam door eTalent Ward van de Coolwijk nog wel op 1-2, maar het mocht niet baten. Uiteindelijk werd er met 1-3 verloren, waardoor Heracles Almelo voor het eerst in de FANdivisie verloor.

Tegen Fortuna Sittard stond Heracles Almelo al na elf minuten met 0-2 achter. Heracles Almelo kwam knap terug tot 2-2, maar toch ging Fortuna Sittard door een doelpunt in de 71e minuut met de overwinning aan de haal.

Ondanks de twee nederlagen staat Heracles Almelo nog op de tweede plek in de FANdivisie. Volgende week zijn VVV-Venlo en PSV de tegenstanders. De wedstrijden van Heracles Almelo in de FANdivisie kun jij live zien op ons YouTube-kanaal. Abonneer en mis niks!

Hieronder kun jij de wedstrijden in zijn geheel bekijken.