Om Stichting De Eethoek te steunen ging Bryan Hessing op de 117e verjaardag van Heracles Almelo (zondag 3 mei) 12 uur lang live op zijn YouTube-kanaal. De bedoeling van deze stream was om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.

In totaal heeft Bryan €572,- opgehaald voor Stichting De Eethoek. Maar onze trotse hoofdsponsor Asito verdubbelt dit bedrag! Daarom komt het totaalbedrag op €1144,-.

Tijdens deze stream speelde Bryan Hessing onder andere een FIFA-wedstrijd tegen Brandley Kuwas (ex-Heraclied) en Koen Weijland (ex-eSporter Ajax). Ook speelde hij Warzone samen met selectiespelers Maximilian Rossmann en Orestis Kiomourtzoglou én Rocket League tegen Stefano Pinna (ex-eSporter PSV). Daarnaast speelde acht selectiespelers van Heracles Almelo samen met Bryan Hessing profclubs. De Heraclieden waren ook de baas op het virtuele veld.

Stichting De Eethoek

Stichting De Eethoek is een gaarkeuken. Het team van vrijwilligers is samengebracht door Stephan en Monique van Baaren. Zij komen op voor minderbedeelde mensen. Mensen die net overal buiten vallen en met weinig geld moeten rondkomen. Stichting De Eethoek verstrekt drie keer per week een gratis gezonde maaltijd, waarbij mensen normaal gesproken samen komen.

Gevolgen coronavirus

Door de coronamaatregelen kunnen zij helaas niet met elkaar zitten. Om deze reden bezorgen zij op dit moment ruim zeventig maaltijden drie keer per week bij mensen thuis. Daarnaast moeten zij zich ook houden aan de warenwet. Zij hebben nu verpakkingen nodig waar de maaltijden in kunnen. Dit alles brengt extra kosten met zich mee.

Wij willen iedereen die gedoneerd heeft hartstikke bedanken voor de steun en bijdrage voor Stichting De Eethoek.