Medewerkers van Heracles Almelo zijn in samenwerking met Asito woensdagochtend begonnen aan het schoonmaken van het stadion. Op Erve Asito werd de poetsdoek ter handen genomen op onder meer tribunes, bij stoeltjes en trapopgangen.

Medewerkers van de club van wie werkzaamheden deze tijd deels zijn weggevallen, hadden zelf aangeboden graag andere taken op zich te nemen. In samenwerking met hoofdsponsor Asito is het oppakken van schoonmaakwerkzaamheden op Erve Asito tot stand gekomen. Meerdere medewerkers van Asito ondersteunen de collega’s bij het schoonmaken. Behalve het schoonmaken, worden door clubmedewerkers ook andere onderhoudswerkzaamheden verricht. Allemaal met inachtneming van de geldende maatregelen.

De werkzaamheden zullen in de komende periode regelmatig worden uitgevoerd. Zo maken we van Erve Asito een nog schoner stadion.

Foto’s: Michael Bulder