Dinsdag 28 april stonden speelrondes 3 en 4 van de FANdivisie op het programma. De tegenstanders van Heracles Almelo waren PSV en FC Emmen. PSV had vorige week een slechte start in de FANdivisie en verloor beide wedstrijden. FC Emmen won net als Heracles Almelo beide duels.

Tegen PSV kwam Heracles Almelo net voor rust op een 0-1 achterstand. In de 80e minuut had PSV een hele grote kans op de 0-2, maar die bal werd naast gelobt. In de tegenaanval scoorde eSporter Nordin Azhimi de belangrijke gelijkmaker. Dit was ook de eindstand. De wedstrijd tegen FC Emmen was in de eerste helft gelijkwaardig. In de tweede helft trok Heracles Almelo de overwinning naar zich toe met doelpunten van Nordin Azhimi en Lucas Westerhoff.

Heracles Almelo staat na vier wedstrijden op de tweede plek in de FANdivisie. Op dinsdag 5 mei zijn FC Utrecht en Fortuna Sittard de tegenstanders. De eerste wedstrijd tegen Fortuna Sittard eindigde in een 7-0 overwinning. Klik hier voor een overzicht van de resterende wedstrijden. Wil jij meedoen? Houd dan het Instagram-kanaal van Heracles eSports in de gaten voor winacties.

Hieronder kun jij de wedstrijden in zijn geheel bekijken.