Aanstaande zondag gaat onze eSporter Bryan Hessing, in samenwerking met Heracles Almelo, 12 uur lang live op zijn YouTube-kanaal. Dit doet hij voor het goede doel, namelijk voor Stichting De Eethoek, die ook zwaar getroffen wordt door het coronavirus. De bedoeling van de 12 uur durende livestream is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.

Stichting De Eethoek

Stichting De Eethoek is een gaarkeuken. Het team van vrijwilligers is samengebracht door Stephan en Monique van Baaren. Zij komen op voor minderbedeelde mensen. Mensen die net overal buiten vallen en met weinig geld moeten rondkomen. Stichting De Eethoek verstrekt drie keer per week een gratis gezonde maaltijd, waarbij mensen normaal gesproken samen komen.

Gevolgen coronavirus

Door de coronamaatregelen kunnen zij helaas niet met elkaar zitten. Om deze reden bezorgen zij op dit moment ruim zeventig maaltijden drie keer per week bij mensen thuis. Daarnaast moeten zij zich ook houden aan de warenwet. Zij hebben nu verpakkingen nodig waar de maaltijden in kunnen. Dit alles brengt extra kosten met zich mee.

Livestream Bryan Hessing

Om Stichting De Eethoek te steunen gaat Bryan Hessing op de 117e verjaardag van Heracles Almelo (zondag 3 mei) 12 uur lang live op zijn YouTube-kanaal. Tijdens deze stream speelt Bryan Hessing onder andere een FIFA-wedstrijd tegen Koen Weijland, speelt hij Warzone samen met selectiespelers Maximilian Rossmann en Orestis Kiomourtzoglou én Rocket League tegen Stefano Pinna (eSporter Lille OSC). Daarnaast zijn er giveaways voor de fans en gaat Bryan Hessing een aantal challenges uitvoeren!

Abonneer je alvast op het YouTube-kanaal van Bryan Hessing en mis het niet.