In samenwerking met partner Snappshot heeft Heracles Almelo donderdag supporters verrast met een videoboodschap. Persoonlijke boodschappen van spelers van de club, maar ook van naasten van de supporters, werden getoond op een groot videoscherm.

De tekst gaat verder onder de video.

De actie was een vervolg op het eerder gelanceerde kaartenplatform, waarbij supporters elkaar een digitale ansichtkaart konden sturen. Een aantal supporters die een kaart stuurde, kreeg vandaag via een videoboodschap reactie terug.

Onder meer bewoners en medewerkers van Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof werden donderdag verrast door Heracles Almelo en Snappshot. Silvester van der Water en Michael Brouwer spraken hun waardering uit, ook werden de mooiste wedstrijdbeelden van dit seizoen getoond. Bewoners, van wie velen fanatiek supporter van Heracles Almelo, waren zichtbaar geroerd door de boodschap.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Bij Verpleeghuis Het Meulenbelt van TMZ kreeg supporter Ewald een persoonlijke boodschap. Ewald bezoekt normaal gesproken alle thuis- en uitwedstrijden van Heracles Almelo, maar zit nu al anderhalve maand noodgedwongen in zijn kamer. Onder toeziend oog van Peter, die hem begeleidt bij wedstrijden, genoot Ewald zichtbaar.

Ook supporter en vrijwilliger André werd verrast. Hij voelde zich niet alleen gesteund door de videoboodschap van Lucas Schoofs namens Heracles Almelo, ook de hartverwarmende woorden van zijn naasten deden André goed in een voor hem moeilijke tijd.

Verder reed het videoscherm voor bij de woningen van Nathalie en Karin. Zij werden toegesproken door een naaste. De kern van de boodschap: hopelijk kunnen we snel weer naar het stadion. En dat is precies waar iedereen die vandaag een boodschap kreeg, zo vurig op hoopt. Maar tot het zover is: blijf gezond, zorg voor elkaar en denk aan elkaar.

Wil jij iemand die jou lief is een digitale ansichtkaart met persoonlijke boodschap sturen? Dat kan nog altijd via de speciale actiepagina.