De Eredivisie CV heeft samen met alle clubs het Eredivisie Shirt Festival gelanceerd. Een ode aan 64 jaar Nederlandse voetbalhistorie, die start met een unieke online verkiezing. Stem nu op jouw favoriete Eredivisieshirt van Heracles Almelo.

Fans kunnen tot begin mei stemmen op hun favoriete voetbalshirt, waarna iedere club zijn eigen ‘mooiste Eredivisie-thuis- en Eredivisie-uitshirt ooit’ bekend maakt. Een vakjury bestaande uit Jan-Joost van Gangelen (FOX Sports), Frank Evenblij (Bureau Sport), Arno Kantelberg (Esquire), Sjoerd Mossou (AD) en Victoria Koblenko (actrice/presentatrice) kiest op 8 mei vervolgens het mooiste shirt uit de geschiedenis van de Eredivisie.

1.754 Eredivisieshirts

Via het platform kunnen fans kiezen uit 1.754 voetbalshirts, gedragen door alle clubs die sinds 1956 in de Eredivisie uitkwamen. Een unieke, nooit vertoonde collectie. Een feest der herkenning ook, want aan ieder shirt kleeft wel een verhaal, een herinnering of een anekdote.

Voetbal Shirt Vrijdag

8 mei wordt door de Eredivisie tevens uitgeroepen tot Voetbal Shirt Vrijdag: de dag waarop iedere voetbalfan in Nederland zijn favoriete shirt draagt. Draag die dag dus jouw mooiste Heracles Almelo-shirt!

Nu 40% korting op de wedstrijdshirts

Het thuis- of uitshirt van dit seizoen nog niet in je bezit? Bestel ze nu met 40% korting in de online shop.