De competities liggen voorlopig stil en daarom is Heracles Almelo, in samenwerking met VVV-Venlo en FC Emmen, op zoek gegaan naar een alternatief. Het resultaat mag er zijn: de FANdivisie. Een competitie tussen de Eredivisieclubs én fans!

Vanaf aanstaande dinsdag strijden we vijf weken lang elke dinsdagavond in de FANdivisie. Hoe? Met Profclubs, een modus in FIFA20 waarbij een team kan bestaan uit elf spelers die allemaal één positie in het elftal besturen.

Iedere club heeft een aanvoerder, die doet elke wedstrijd mee. In de meeste gevallen is dit de eSporter van de club. Fans spelen zo samen met de eSporter tegen andere fans en eSporter(s) van de andere club.

De overige clubs die meedoen zijn FC Emmen, VVV-Venlo, FC Utrecht, PSV en Fortuna Sittard. Elke dinsdag worden er twee wedstrijden gespeeld. Je speelt twee keer tegen elkaar. De wedstrijden worden via YouTube uitgezonden. Wil jij een keer samen met Bryan Hessing de strijd aan gaan tegen de andere clubs? Houd dan ons Instagram-kanaal in de gaten voor winacties. Hieronder vind je het speelschema van Heracles Almelo.

Speelschema

Dinsdag 21 april
#1 19:00 Fortuna Sittard-thuis
#2 20:00 VVV-Venlo-thuis

Dinsdag 28 april
#3 19:00 PSV-thuis
#4 20:00 FC Emmen-uit

Dinsdag 5 mei
#5 19:00 FC Utrecht-uit
#6 20:00 Fortuna Sittard-uit

Dinsdag 12 mei
#7 19:00 VVV-Venlo-uit
#8 20:00 PSV-uit

Dinsdag 19 mei
#9 19:00 FC Emmen-thuis
#10 20:00 FC Utrecht-thuis