Heracles Almelo doet maandag én dinsdag mee aan de Easter Friendly Cup. Dit is een mini-toernooi tussen vier voetbalclubs. Naast Heracles Almelo doen ook ACF Fiorentina, UC Sampdoria (Italië) en Brøndby IF (Denemarken) mee.

De groepsfase wordt gespeeld op maandag 6 april, de knock-out fase een dag later. Alle vier de clubs gaan door naar de knock-out fase, de ranking in de groep bepaalt de indeling. De nummer één van de groep speelt in de halve finale tegen de nummer vier. De nummer twee van de groepsfase speelt tegen de nummer drie. De winnaars van beide duels staan in de finale.

Speelschema

Maandag 6 april
19:00 ACF Fiorentina
Rik Weits & Nordin Azhimi

20:00 UC Sampdoria
Ward van de Coolwijk & Bryan Hessing

21:00 Brøndby IF
Ward van de Coolwijk & Nordin Azhimi

Dinsdag 7 april
19:00 Halve finale
Bryan Hessing & Rik Weits

20:00 Finale
N.N.B.