De eDivisie Open Series! De plek waar de Nederlandse EA SPORTS FIFA community, edivisiespelers, eredivisievoetballers, internationale voetballers en influencers samenkomen. Heracles Almelo doet elke maandag mee!

De eDivisie ligt voorlopig stil en daarom biedt de eDivisie jullie een alternatief. Elke maandag, woensdag en vrijdag vindt er een toernooi plaats waar 128 mensen aan mee kunnen doen: de eDivisie Open Series! Jij speelt tegen andere spelers vanuit de community, maar ook tegen eDivisiespelers, voetballers uit de eredivisie en voetballers uit internationale competities!

Het toernooi wordt gespeeld op PlayStation en met FUT-accounts. Om het eerlijker te maken, gelden er restricties voor de FUT-teams. Op deze manier creëren we een level playing field, waar iedereen kans maakt om te winnen.

Natuurlijk is er iets te winnen! In deze tijd willen wij met zijn alleen een steentje bijdragen in de bestrijding van het Corona-virus. Daarom bepaalt de winnaar van een toernooi naar welk (lokaal) goed doel het inschrijfgeld gaat. Deelname kost tenminste € 1,- en zo strijden we samen tegen het Coronavirus!

Voor meer informatie kijk op de website van de eDivisie!