Door het Coronavirus zal de komende periode geen eDivisie plaatsvinden. Daarom ging ook de wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen VVV-Venlo niet door. Om wél een winnaar te hebben, speelden fans van beide Eredivisieclubs online tegen in elkaar in de FanBattle. Als verrassing deden ook een aantal selectiespelers van beide clubs mee aan het FIFA 20-toernooi, dat met overmacht werd gewonnen door Heracles Almelo.

De FanBattle begon met de groepfase, waarin fans van beide clubs gemengd deelnamen. Heraclieden Stephen Sama, Orestis Kiomourtzoglou en Koen Bucker streden mee, maar werden helaas in de groepsfase uitgeschakeld. Silvester van der Water had het beter onder knie en schopte het tot de laatste zestien.

Maar liefst zeven(!) Heraclieden zaten bij laatste acht. De halve finale werd helemaal gedomineerd door Heracles Almelo. Uiteindelijk ging Maurice van Zuuk er met de overwinning vandoor, hij won in de finale met 3-1 van Tijmen Beukert.