In aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen zijn de trainers voor de teams van de FC Twente / Heracles Academie op Onder 15 na bekend.

Zoals bekend gaan FC Twente en Heracles Almelo vanaf volgend seizoen op gelijkwaardige basis samenwerken in de Voetbalacademie. Momenteel zijn beide clubs druk bezig de organisatie in te richten.

Vanaf 1 april start Dominique Scholten als Manager Opleiding. Naar een Hoofd Opleiding wordt nog gezocht.

Onder 21 staat ook komend seizoen onder leiding van trainer Job ten Thije. Jeffrey de Visscher, de huidige trainer van O17, wordt volgend seizoen verantwoordelijk voor het nieuw op te richten O18 en Nicky Kuiper blijft trainer van O16. Olivier Amelink gaat aan de slag met Onder 14 en Daan Jalving en Thomas Tijhuis worden trainer van respectievelijk O13 en O12. Ook zij zijn in het huidige seizoen al actief voor de jeugdopleiding. De trainerspositie voor O15 is nog vacant.

Ellery Cairo (Fysiek Trainer) en Michel Veurink (Keeperstrainer) blijven in hun rol verbonden aan de Academie.

Vertrek Luc Stolker

Luc Stolker, dit seizoen trainer van FC Twente onder 14, heeft gekozen voor een nieuwe stap in zijn trainerscarrière. Stolker is jarenlang werkzaam geweest voor de Voetbalacademie, we wensen Luc veel succes in zijn verdere loopbaan!