Op donderdagavond 19 maart werd voor het eerst een online FIFA-toernooi van Heracles eSports georganiseerd. Heracles Almelo roept iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven! Om deze reden organiseert Heracles eSports het ”Stay at Home Tournament”. In samenwerking met onze eSupplier Pro Players werd dit een succes!

Spelers uit heel Nederland deden mee met het eerste Stay At Home Tournament. Om 19:30 uur werd er virtueel afgetrapt. Er werden vele mooie doelpunten gescoord. Waaronder ook door (ex) Heracles Almelo spelers. Uiteindelijk bleven er vier halve finalisten over. Ruben Samsen trad aan tegen Milo de Geus, Tim Slaghekke nam het op tegen Omer Dahir. Ruben Samsen boekte een klinkende overwinning op Milo de Geus en won met maar liefst 4-1. Omer Dahir won ook overtuigend, Tim Slaghekke werd met 3-0 verslagen.

Ruben Samsen en Omer Dahir zijn dus de eerste finalisten van het Stay At Home Tournament. Uiteindelijk trok Omer Dahir aan het langste eind. Met een 3-1 overwinning op Ruben Samsen kroonde Omer Dahir zich als winnaar van het Stay At Home Tournament.

Uitslagen

Winnaar: Omer Dahir (2.200 FIFA-points + persoonlijke FUT-Card)
2e plek: Ruben Samsen (1.050 FIFA-points)
3e/4e plek: Tim Slaghekke en Milo de Geus

Plaatsing Field Of Talent (t/m 19 jaar): Ruben Samsen, Tim Slaghekke, Milo de Geus en Luc Zwartjes.

Donderdag 26 maart staat het volgende Stay At Home Tournament gepland. Houd onze website daarvoor in de gaten!