Gedurende de eerste helft van Heracles Almelo – RKC Waalwijk afgelopen zondag is een supporter van Heracles Almelo gereanimeerd. De reanimatie vond plaats op de omloop achter de lange zijde van de vakken E, F en G. De gereanimeerde persoon is in stabiele situatie overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het inmiddels naar omstandigheden goed. Voor direct en indirect betrokkenen van de reanimatie organiseert Heracles Almelo komende vrijdag een inloopbijeenkomst.

“Allereerst zijn we erg blij dat het goed gaat met deze persoon”, vertelt algemeen directeur Rob Toussaint. “We hopen dat het herstel spoedig zal verlopen. Via deze weg wil ik namens de club nogmaals mijn dank en waardering uitspreken richting stewards, EHBO-medewerkers, veiligheidspersoneel en hulpdiensten en anderen die zeer adequaat hebben gehandeld. Deze direct betrokkenen, maar ook omstanders en andere getuigen willen we de gelegenheid bieden na te praten over de situatie. We kunnen ons voorstellen dat er behoefte aan nazorg is.”

Ook de familie van de getroffen supporter wil zijn dank uitspreken richting de betrokkenen voor hun goede zorgen.

De inloopbijeenkomst vindt komende vrijdag tussen 17.30 en 18.30 uur plaats op Erve Asito. Toegang verloopt via de hoofdingang van het stadion. Aanmelden is niet nodig.