Heracles Almelo trad in de vierde speelronde aan tegen Fortuna Sittard. De verrassing van vorig seizoen doet het op dit moment ook weer goed in de competitie. Zij staan voor deze wedstrijd op een achtste plaats met vier punten.

Bryan Hessing begon de wedstrijd tegen Jason Glas. In de eerste helft waren er weinig kansen. In de tweede helft kwam Heracles Almelo door een knap doelpunt op een 1-0 voorsprong. Daarna kwam Fortuna Sittard door een gelukkig doelpunt op gelijke hoogte. Vijf minuten voor tijd kwam Fortuna Sittard zelfs op een 1-2 voorsprong. Aan Lev Vinken de taak om de achterstand weg te poetsen. In de 71e minuut kwam Heracles Almelo door een fantastisch doelpunt van Lev Vinken op een totaalscore van 2-2. Dit was tevens ook de eindstand.

Einduitslag: Heracles Almelo 2-2 Fortuna Sittard
Bryan Hessing 1-2 Jason Glas
Lev Vinken 1-0 Marc Groenland

Heracles Almelo staat na vier speelronden op een vijfde plaats. Twee punten achterstand op PSV, zij staan op de vierde plaats. Alleen Vitesse en FC Groningen hebben op dit moment de volle buit te pakken. Aanstaande maandag is FC Emmen de tegenstander van Heracles Almelo.

Hieronder vind je de samenvatting van de wedstrijd.