In de derde speelronde van de eDivisie was Feyenooerd de tegenstander. De vorige editie werd op uitdoelpunten verloren. Tijd voor Heracles Almelo om revanche te pakken tegen Feyenoord.

Voor de derde keer op rij won Heracles Almelo de toss. Om deze reden begon Bryan Hessing weer aan de wedstrijd, zodat Lev Vinken het af kan maken. In de 32e minuut volgde er een disconnect. Het spel werd opnieuw opgestart. Na de restart werd er gespeeld tot en met minuut 61. Bryan kwam één keer door de verdediging en scoorde direct.

Lev Vinken scoorde al na 22 minuten de 1-0, waardoor de wedstrijd eigenlijk al beslist was. Vlak voor rust kwam Lev nog op een 2-0 voorsprong waardoor de tussenstand 3-0 was. Feyenoord maakte in de 57e minuut nog de eretreffer.

Einduitslag: Heracles Almelo 3-1 Feyenoord
Bryan Hessing 1-0 Ryan Tilborg
Lev Vinken 2-1 Jimmy Donkers

Door deze overwinning staat Heracles Almelo op een vierde plaats wat automatisch recht geeft op de eDivisie Finals. In speelronde 4 is Fortuna Sittard de tegenstander.

Hieronder vind je de samenvating van de wedstrijd.