RJ Safety & Security is al bijna 30 jaar dé beveiligingspartner van Heracles Almelo en vindt het dan ook een eer om zondag de Wedstrijdsponsor te zijn bij Heracles Almelo – RKC Waalwijk.

De kans is groot dat u RJ Safety & Security al kent. Met ruim 250 medewerkers en 14 bedrijfswagens zijn zij werkzaam in heel Twente. RJ staat voor veiligheid van ondernemers, medewerkers en omgeving. Het hele jaar door, 24 uur per dag, staat het team voor u klaar. Weer of géén weer!

RJ Safety & Security heeft een dienstverlening die heel divers is. Hiermee kunnen zij hun klanten een totaalconcept bieden die zorgt dat de klant nergens meer naar om hoeft te kijken. Niet alleen fysieke beveiliging zoals evenementen- en objectbeveiliging en mobiele surveillance is een dienst van RJ, ook hebben zij een Monitoring Operations Center waar 24/7 door slimme camera’s wordt meegekeken om elke verdachte situatie te observeren en daar adequaat op te handelen. Daarnaast heeft RJ Safety & Security een ruim aanbod aan opleidingen die zij in hun eigen opleidingscentrum óf op locatie kunnen geven.

“We zijn erg gedreven in ons vak en bieden onze klanten optimale kennis en expertise. Dit resulteert in jarenlange hechte samenwerkingen, zoals die met Heracles Almelo, waar we erg trots op zijn.”

U bent van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Samen maken we onze leefomgeving een stukje veiliger!

RJ Safety & Security
Twekkeler Es 7
7574 ST Enschede
(0)88 434 99 04
info@rjsecurity.nl