Herakids Persconferentie

Direct na de wedstrijd van aanstaande zondag Heracles Almelo – RKC Waalwijk kun jij je vragen stellen aan Dario van den Buijs en Silvester van der Water van Heracles Almelo. Wat wil jij weten van deze twee Heraclieden?

De aftrap is om 14.30 uur, de Herakids Persconferentie start om ongeveer 16.45 uur in het klaslokaal van Assist bij de Perstribune op de 3e etage. Om mee te doen aan de Herakids Persconferentie, heb je dus wel wedstrijdkaarten nodig voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk en dien jij je aan te melden voor de Herakids Persconferentie.

Doe jij mee?
Bedenk samen met papa of mama ook alvast wat vragen zoals: ‘Wat is je lievelingseten?’ of ‘Wat is jouw lievelingsdier?’. Ook kun je de spelers om nuttige tips vragen! Ouders/begeleiders kunnen ook bij deze activiteit aanwezig zijn.

Aanmelden
Opgeven voor de Herakids Persconferentie kan door te mailen naar Bultje@heracles.nl of door hieronder te klikken. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Na aanmelding ontvang je een aanmeldbevestiging en een instructie van hoe je bij het klaslokaal van Assist bij de Perstribune op de 3e etage kan komen.

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

KidsClubwedstrijd

De thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk is een speciale KidsClubwedstrijd. Alle kinderen tot en met 12 jaar oud bezoeken dit duel voor maar €5,-. Kom daarom op zondagmiddag 8 maart met het hele gezin naar Erve Asito! Op de wedstrijddag is ook een Heracles Kidspark ingericht en na afloop kun jij als Herakid vragen stellen aan spelers tijdens de Herakids Persconferentie.

Het actietarief geldt voor alle stoelen op de reguliere tribune en geldt zowel online als in de FanServiceShop. Voor volwassenen zijn kaarten voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk verkrijgbaar vanaf €16,50.