Woensdag 4 maart stond het derde Herakids FIFA20-toernooi op de programma. Sinds september is de nieuwe editie van het ’s werelds bekendste voetbalspel uit en de inmiddels geoefende kids lieten hun skills zien op de PlayStation 4.

In de finale streden Marnick Prinsen (12) en Devin Diks (12) om de titel van het derde Herakids FIFA20-toernooi. Zij bleven als laatste over en streden om de IF FUT-Card van Cyriel Dessers.

Devin Diks wist in de finale uiteindelijk te winnen van Marnick Prinsen (winnaar eerste Herakids-toernooi). Marnick stond na 90 minuten met 2-1 voor, maar Devin kwam in de allerlaatse minuut nog tot een 2-2 gelijkspel. De Golden Goal moest de beslissing brengen én in de 110e minuut sloeg Devin toe.

Op de derde plek eindigde Kacper Wiercinski en op een vierde plek eindige Stijn Groothuis. Devin Diks plaatste zich door de overwinning voor de Field Of Talent Finale.

DEVIN VS MARNICK FINALE