Afgelopen weekend werd voor het derde seizoen op rij thuis gewonnen van Ajax. Zondag 8 maart speelt Heracles Almelo de eerstvolgende thuiswedstrijd. RKC Waalwijk is dan de tegenstander, de aftrap is om 14.30 uur. Bent u er (weer) bij? Neem gratis een zakelijke relatie mee!

Neem gratis een zakelijke relatie mee naar Heracles Almelo – RKC Waalwijk

Bij de wedstrijd Heracles Almelo – RKC Waalwijk hebben BusinessClubleden de mogelijkheid om gratis een zakelijke relatie mee te nemen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is de contactgegevens van de relatie aan ons door te geven. Dit is mogelijk via onderstaand formulier of door te mailen naar commercie@heracles.nl. Wij versturen dan één gratis wedstrijdkaart naar de relatie die u wilt meenemen.

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 5 maart. Deze actie geldt alleen voor zakelijke relaties.

Samen zijn wij de BusinessClub van Heracles Almelo

Met 480+ BusinessClubleden is de BusinessClub van Heracles Almelo één van de grootste netwerken in deze regio en nog steeds groeiende. U heeft de mogelijkheid dat netwerk nog verder uit te breiden. Vertel uw relaties over de vele voordelen van onze BusinessClub. Want samen zijn wij Heracles Almelo.

Maak kans op een ingelijst gesigneerd shirt van Heracles Almelo

Een accountmanager neemt na de wedstrijd contact op met de relatie die samen met u de wedstrijd heeft bezocht. Wanneer deze relatie besluit om aan te sluiten bij onze BusinessClub, ontvangt u een ingelijst gesigneerd shirt van Heracles Almelo.

Voor vragen over deze actie kunt u contact opnemen met commercie@heracles.nl.

Laat hieronder uw gegevens en die van een zakelijke relatie achter