Na een slechte start tegen AZ (1-2 verlies), stond in de tweede speelronde een wedstrijd tegen de landskampioen op het programma. Twee weken geleden werd van PEC Zwolle in de halve finale met 2-3 verloren. Ideale gelegenheid voor Heracles Almelo om zich te revancheren.

Net als tegen AZ begon Bryan Hessing de wedstrijd op de Xbox One tegen Jonas Ghebrehiwot. Bryan speelde sterk en stond bij rust al met 2-0 voor, dit was tevens de eindstand. Lev Vinken mocht het opnemen tegen Tony Kok. In de tiende minuut kwam Heracles Almelo al op een 1-0 voorsprong, waardoor de wedstrijd al beslist was. Voor rust maakte Lev nog de 2-0 én de 3-0, waardoor de kersverse landskampioen met 5-0 verslagen werd.

Einduitslag: Heracles Almelo 5-0 PEC Zwolle
Bryan Hessing 2-0 Jonas Ghebrehiwot
Lev Vinken 3-0 Tony Kok

Ajax revancheerde zich met een overwinning tegen Feyenoord. SC Heerenveen verbaasde vriend en vijand om ook van AZ te winnen. Hierdoor staan de Friezen na twee speelronden koploper in de eDivisie. Aanstaande maandag is Feyenoord de tegenstander van Heracles Almelo.

Hieronder vind je de samenvating van de wedstrijd.