Woensdag 19 februari vond de tweede editie plaats van Field Of Talent. Dit keer was DETO Twenterand de gastheer. Iedereen in de leeftijd van 8 t/m 19 jaar mocht meedoen. Ook leden van andere voetbalverenigingen. Ongeveer 40 kinderen hebben in de voorjaarsvakantie een hele leuke en sportieve middag gehad.

Ceriel Keijzer en Lieke Deijk waren de beste voetballers bij DETO. Zij hebben de Skill Games het beste uitgevoerd. De Skill Games bestonden uit vijf oefeningen, gebaseerd op de statistieken van een FUT-card.
Uiteindelijk gingen Milan Plevier en Yesper Tijhuis met de winst ervandoor in het FIFA20-toernooi.

De winnaars kregen vrijkaarten voor de wedstrijd Heracles Almelo – RKC Waalwijk in de eBox op zondag 8 maart. Daarnaast hebben deze vier talenten zich geplaatst voor de Field Of Talent Finale op zondag 24 mei in het stadion.

Uitslagen FIFA20-toernooi

1. Milan Plevier & Yesper Tijhuis
2. Hakan Unal & Irfan Tuluk
3. Gijs Hospers & Nigel Groenewald

Uitslagen Skill Games

1. Lieke Deijk & Ceriel Keijzer
2. Hakan Unal & Irfan Tuluk
3. Jesse Jansen & Nigel Groenewald

Wil jij ook meedoen aan onze FIFA20-toernooien en kwalificeren voor de Field Of Talent Finale? Op onze website en Instagram komen alle toernooien op de staan.