In de maand februari is Teun Oude Avenhuis de Herakid van de Maand. Teun is een echte Herakid en laat graag aan alle andere Herakids weten wie hij is en dat hij een zwart-wit hart heeft.

“Hoi Herakids, mijn naam is Teun Oude Avenhuis, ik ben 9 jaar en ik woon samen met mijn ouders (Jeroen en Jolanda) en hond (Bliksem) in Almelo. Naast mij wonen mijn opa en oma.”

“Ik heb zelf bij PH op voetbal gezeten. Daar hadden we een heel leuk team en we zijn een paar keer kampioen geworden. Helaas werd dat team uit elkaar gehaald en ik zou dan in een ander team komen dan waar mijn vriendjes in kwamen en dat vond ik niet leuk. Ik ben toen gestopt met voetballen.”

Mijn opa is al jaren supporter van Heracles en gaat altijd naar de thuiswedstrijden. Hij laat zelfs feestjes en verjaardagen daarvoor schieten.

TEUN OUDE AVENHUIS, HERAKID VAN DE MAAND

“Mijn opa is al jaren supporter van Heracles en gaat altijd naar de thuiswedstrijden. Hij laat zelfs feestjes en verjaardagen daarvoor schieten. Dankzij hem ben ik lid geworden van Herakids en heb ik ook al een keer aan de hand van een speler mee het veld op mogen lopen in de line-up. Daarna mocht ik samen met mijn vader de wedstrijd zien en die hebben ze gelukkig gewonnen.”

“Ook ben ik een keer bij het FIFA19 toernooi geweest en heb daaraan mee gedaan. Ik ben helaas wel ergens onderaan geĆ«indigd, maar ik vond het wel een leuke ervaring om tegen andere kinderen te spelen…”

“Verder zit ik op klootschieten bij Niej Haarbig in Harbrinkhoek. De opa van mijn vader heeft die vereniging 67 jaar geleden met een aantal andere mannen opgericht. Verder wil ik graag op volleybal. Ik heb al een paar keer meegedaan met trainingen.”