Vanaf 14.00 uur werden Herakids en andere verzamelaars welkom geheten namens Heracles Almelo en de Albert Heijn om op Erve Asito AH Voetbalplaatjes te ruilen. Stipt om 14.00 uur stroomden de plaatjesspaarders binnen en het bleef nog tot na 16.00 uur druk om de laatste voetbalplaatjes te bemachtigen.

Klaas Sanders namens Albert Heijn Windmolenbroek en John Westerik namens Albert Heijn Schelfhorst waren uitermate tevreden met de opkomst van de AH Voetbalplaatjes Ruilmiddag. Klaas Sanders: “Net als vorig seizoen was het ook nu weer top voor elkaar. Het was een gezellige middag, de kinderen bleven zelfs nog tot na 16.00 uur om te sparen.”

Silvester van der Water en Alexander Merkel stonden klaar om de kids te voorzien van een spelerskaart met handtekening. Ook kon Silvester de kids uitleggen hoe je een goede selfie maakt zoals al eerder in het spaaralbum werd vermeld.