Na een geslaagde Netwerklunch eerder dit seizoen, vindt op woensdag 12 februari de tweede editie van het seizoen 2019-2020 plaats. BusinessClubleden zijn uiteraard weer van harte welkom op deze BusinessClub-activiteit. Zoals gebruikelijk zijn ook de spelers en de staf van Heracles Almelo aanwezig.

Programma en aanmelden

12.00 uur Inloop
12.15 uur Welkomstwoord door algemeen directeur Rob Toussaint
12.20 uur Interview met commercieel manager Tom Uitzetter en de accountmanagers
12.30 uur Lunch
14.00 uur Einde Netwerklunch

BusinessClubleden kunnen zich met één introducé aanmelden in de Heracles Almelo BusinessClub App. Deze is te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Wanneer u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u deze via de app opnieuw instellen door op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken.

Mocht u er niet uitkomen met de app, neem dan contact op met commercie@heracles.nl.