Vanuit het innovatie-initiatief van Heracles Almelo is er een nieuwe combinatie van high tech bedrijven, de gemeente, het onderwijs en voetbal ontstaan. VDL ETG Almelo, Benchmark, Urenco, ETC, Gemeente Almelo, ROC van Twente en Heracles Almelo gaan samen high tech talent in onze regio opleiden. Als expert op het gebied van topsport gaat Heracles Almelo inzetten op onderdelen als talentonwikkeling, vitaliteit, bewegen, high performance, lifestyle, voeding en mentale begeleiding. De intentieverklaring hiervoor is eerder dit seizoen ondertekend en momenteel werken de partijen aan een concrete invulling van het programma.

Vrijdagavond, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, is het startschot voor de oprichting van de High Tech Academy gegeven. In de Innovatiebox van Heracles Almelo presenteerden Yvonne Bijenhof (ROC van Twente) en Annette Hagenbeek (VDL ETG Almelo) de opzet van de academie. Vanuit Heracles Almelo vertelde technisch manager Tim Gilissen over de expertise en kennis van de club die mogelijk kan worden ingezet in de High Tech Academy.

Lancering High Tech Academy Foto’s

Interesse?

Wilt u meer weten over de (commerciƫle) mogelijkheden binnen het innovatie-initiatief van Heracles Almelo? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of mail naar commercie@heracles.nl.

    Hierbij geef ik Heracles Almelo toestemming om contact met mij op te nemen en mijn gegevens te bewaren. Deze gegevens worden niet doorgespeeld naar derden.