De reserves van Heracles Almelo hebben maandagmiddag met 1-0 verloren van PEC Zwolle. Giacomo Quagliata maakte zijn eerste minuten in het shirt van Heracles Almelo.

In de eerste helft kwamen beide teams niet tot scoren. Voor het elftal van Peter Reekers kwam Lucas Schoofs nog tot een scoringskans via een hoekschop.

Eigen doelpunt
Na rust vielen er voor zowel PEC Zwolle 2 als Heracles Almelo 2 een aantal kansen. Ruim tien minuten na rust kwam PEC Zwolle 2 op voorsprong via een eigen doelpunt van Dario van den Buijs. Heracles Almelo 2 drukte aan maar scoren bleef uit. Teun Bijleveld had de grootste kans van de wedstrijd, zijn schot met links ging rakelings langs het doel van Xavier Mous.

PEC Zwolle 2 – Heracles Almelo 2 1-0 (0-0)
58. e.d. Dario van den Buijs (1-0).

Heracles Almelo 2: Michael Brouwer, Lucas Schoofs, Maximilian Rossmann, Dario van den Buijs, Giacomo Quagliata, Niels Leemhuis (73. Reuven Niemeijer), Sebastian Jakubiak, Teun Bijleveld, Jeremy Cijntje, Adrian Szöke, Dabney Dos Santos.