Op zondag 9 februari staat de derby van TVC ’28 – STEVO op het programma. Maar welke club is het beste in FIFA20? Een goede reden om een FIFA20-toernooi te houden bij TVC’28 met deelnemers van beide clubs.

Het toernooi wordt gespeeld met acht poules van vier personen, de eerste twee personen van elke poule gaan door naar de achtste finales. Deze winnaars strijden vervolgens voor drie gave prijzen. Mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noord en West Twente.

Prijzen

Winnaar: FULL HD TV
2e plek: Gaming Headset
3e plek: Twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo in de eBox

In de halve finale had STEVO de overhand. Maar liefst drie personen van STEVO zaten in de halve finale. Dat waren Sem, Tijn en Pim. Daan hield de eer hoog voor TVC ’28. Uiteindelijk verloor Daan in halve finale, zodat het een STEVO finale werd.
Sem Kokhuis kroonde zich als winnaar van het toernooi en ging naar huis met een FULL HD TV. Pim Kroeze werd knap tweede, gevolgd door Daan Mulder die derde werd.

Finale Field Of Talent

Op zondag 24 mei vindt de Field Of Talent finale plaatst op Erve Asito. De winnaar van de Derbytour plaatst zich hier automatisch voor. Aangezien Sem Kokhuis zich al heeft geplaatst voor de finale, schuift de finale plek door naar Pim Kroeze.

Volgende Derbytour gaat tussen V.v. Den Ham – Vroomshoopse Boys op woensdag 12 februari.