Keeperstrainer Brian van Loo heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw vierjarig contract. Hij maakt daarmee tot medio 2024 onderdeel uit van de technische staf van Heracles Almelo.

Van Loo begon zijn professionele keeperscarrière in 1999 pas op 24-jarige leeftijd bij Heracles Almelo. Na een periode bij FC Groningen sloot hij zijn carrière als doelman in 2012-2013 weer af bij Heracles Almelo. De geboren Almeloër werd vervolgens tijdelijk keeperstrainer bij FC Groningen om in de zomer van 2014 fulltime aan de slag te gaan als keeperstrainer bij Heracles Almelo. Nadat Van Loo al eerder zijn contract verlengde, tekent hij nu opnieuw voor een termijn van vier jaar.

“De ontwikkeling van de club past erg goed bij mij”, vertelt Van Loo. “Heracles Almelo is vernieuwend, kent duidelijke verantwoordelijkheden en durft te kijken naar de toekomst. Dat zijn voor mij belangrijke factoren. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn contract met vier jaar heb verlengd.”

Technisch manager Tim Gilissen: “We zijn blij dat Brian langer aan Heracles Almelo verbonden blijft. De werkwijze van Brian hoort bij waar we als club naartoe willen. In de afgelopen vijfeneenhalf seizoenen heeft hij laten zien dat hij, naast de keepers, ook zichzelf wil blijven ontwikkelen. Bovendien is het voor de continuïteit goed dat Brian blijft en past hij tevens als persoon goed binnen de organisatie.”